Huishoudelijke hulp gezocht?

Om naast werken en voor de kinderen zorgen ook een huishouden draaiende te houden, is voor veel ouders een knappe uitdaging. Is eindelijk die volle wasmand weggewerkt, staat de volgende alweer klaar! De Nachtegaal is meer dan alleen een oppasservice en biedt huishoudelijke hulp zodat u meer vrije tijd overhoudt.

Maak uw leven makkelijker

Het huishouden is een ware energievreter. Al helemaal met jonge kinderen in huis die een tsunami aan rommel kunnen achterlaten. Gemiddeld besteden mensen 2 uur per dag aan huishoudelijke taken zoals de was doen en schoonmaken. En dan tellen we boodschappen doen niet eens mee! Door deze taken uit handen te geven, houdt u een stuk meer tijd over. De extra vrije uurtjes kunt u besteden aan hobby’s, sporten, afspreken met vriend(inn)en of aan uitjes met de kinderen. Hoe fijn is het als u een heel weekend leuke dingen kan doen omdat het hele huis al spic en span is?

Thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis én meer tijd voor uzelf? Ontdek het gemak van een huishoudelijke hulp!

Schoonmaakhulp in huis via De Nachtegaal

Bij De Nachtegaal werken we met zorgvuldig uitgekozen schoonmakers met ervaring met huishoudelijke taken en kennis op het gebied van hygiënemaatregelen. Zij werken volgens een vaste weekplanning die samen met het gezin wordt samengesteld. U bepaalt dus zelf aan welke huishoudelijke klusjes aandacht wordt besteed. De huishoudelijke hulp van De Nachtegaal kan allerlei taken van u overnemen. Van stofzuigen tot de was doen, strijken en het grondig poetsen van de keuken. Ook zorgen we dat u géén omkijken heeft naar de badkamer of het rondslingerende speelgoed van uw kind(eren).

Daarom De Nachtegaal:

  • Een vaste en betrouwbare hulp vanaf € 17,50 per uur;
  • Onze schoonmakers beschikken over uitstekende sociale vaardigheden (Nederlands);
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig;
  • Altijd een goede match.

Een oppas laten bijspringen in het huishouden

Staat de zorg voor uw kinderen op de eerste plaats, maar vindt u het wel prettig als de afwas is gedaan en alles netjes is opgeruimd? Voor een kleine toeslag van €2,50 per uur voert de kinderoppas van De Nachtegaal ook licht huishoudelijk werk uit. Onze enthousiaste Nachtegalen ontfermen zich graag over uw baby of kind terwijl u de deur uit bent. Nachtegaal oprichter Tosca selecteert alle oppassers zelf en zorgt voor een perfecte match tussen de oppas en het gezin. Kies voor een oppas voor overdag óf schakel onze nachtoppas in.

Hulp in huishouding nodig

Plan direct een intake in

Wij maken het (nieuwe) ouders graag een stukje makkelijker. Benieuwd geworden naar wat De Nachtegaal voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen. Wie weet tot snel!

Intake plannen