Een nachtoppas voor uw baby of kind

Een goede nachtrust is goud waard. Voor (nieuwe) ouders in het bijzonder. De nachtoppas van De Nachtegaal brengt de kinderen naar bed en staat de hele nacht stand-by. Zo kunt u in bed blijven liggen om een nachtje goed door te slapen. Zeg de gebroken nachten maar vaarwel!

Een heerlijk nachtje doorslapen

Slapeloze nachten door de intensieve zorg voor een pasgeboren baby of jong kind kan ouders op elk moment opbreken. Slaapgebrek is heel vervelend, zeker als de gebroken nachten lang aanhouden. Het zorgt voor concentratieproblemen op werk en u raakt sneller geïrriteerd. Een goede nachtrust is daarom essentieel; voor uzelf, uw partner én kindje. Bent u zelf toe aan een nachtje doorslapen? Boek een nachtoppas van De Nachtegaal! Onze meiden ontzorgen u als (kersverse) ouder graag zodat u straks weer de energie heeft om voor uw baby te zorgen of fris en fruitig naar uw werk kunt. De nachtoppas houdt ‘s nachts een oogje in het zeil en neemt zorgtaken zoals het voeden, troosten en verschonen van uw kleintje over zodat jullie lekker kunnen blijven liggen. Klinkt heerlijk, toch?

...of ‘s avonds een feestje meepakken

Het is natuurlijk ook mogelijk om De Nachtegaal in te zetten zodat jullie een avondje op stap kunnen. Onze nacht nanny ontfermt zich tijdens de avonduren over uw kind(eren) terwijl u buiten de deur bijkletst met vriend(inn)en of een feestje meepakt. En dat met gedachten dat uw kroost in veilige handen is. Wij begrijpen als geen ander dat het combineren van een baan, een druk sociaal leven én de zorg voor de kinderen geen piece of cake is. Met een nachtoppas in huis is het een stukje gemakkelijker om dit alles in balans te houden. U houdt meer tijd over voor quality time met uw partner of vriend(inn)en.

Toch liever een oppas aan huis om overdag voor de kids te zorgen? Dat kan! Bekijk onze oppasservice voor overdag. Doordeweeks én in het weekend.

Weekendoppas

Eén nacht goed doorslapen kan zorgen voor een flink opgeladen ‘innerlijke energiemeter’. Toch is een enkele nacht doorslapen niet voor iedereen voldoende om volledig te herstellen. Wilt u graag een heel weekend uitrusten of met uw partner een weekendje weg? Onze weekendoppas biedt uitkomst. Zij zorgt in dat geval dag en nacht (vrijdagavond 19:00 tot zondagavond 19:00) voor de kinderen. Plan een intakegesprek in en wij zorgen voor de beste match met één van onze Nachtegalen.

Wat kost een nacht nanny?

Voor de nacht nanny hanteren wij een vast uurtarief. Naast het uurtarief van de kinderoppas worden reiskosten in rekening gebracht. De Nachtegaal heeft affiniteit met baby’s ( 0-1 jaar) en kinderen (tot 15 jaar). Voor beide leeftijdscategorieën is er een apart uurtarief. Dit geldt ook voor de weekendoppas. De exacte prijzen van onze nacht nanny vindt u op onze tarievenpagina.

Plan direct een intake in

Wij maken het (nieuwe) ouders graag een stukje makkelijker. Benieuwd geworden naar wat De Nachtegaal voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen. Wie weet tot snel!

Intake plannen