Oppas aan huis voor overdag

Met een oppas aan huis heeft u meer tijd voor uzelf én houdt u meer energie over om van uw pasgeboren baby of kind te genieten. Onze Nachtegalen halen uw kroost uit school en doen overdag leuke activiteiten met de kinderen. Licht huishoudelijke taken kunt u ook aan de kinderoppas overlaten.

Gun uzelf meer Me-time

Wij begrijpen dat u als ouder een groot deel van de dag in de weer bent met uw kroost. Dit geldt zeker voor ouders die zorg dragen voor een pasgeboren baby. Veel moeders (én vaders!) vinden het lastig om tijd voor zichzelf vrij te maken. Dat is jammer, want deze Me-time momentjes zijn enorm waardevol. Het maakt een mens vrolijker en door goed voor uzelf te zorgen, krijgt u meer energie.

Ook toe aan meer Me-time? Kies dan voor een oppas aan huis voor overdag. De Nachtegaal zorgt dat uw kindje niets tekort komt en dat u alle tijd voor uzelf heeft. Zo kunt u een heerlijk middagje shoppen, naar de schoonheidssalon, sporten of gewoon even ontspannen met een goed boek.

Een (vaste) kinderoppas voor uw baby of kind

Plan een vaste dag voor uzelf om even op te laden. Bijvoorbeeld een dag per week of eens per maand. Onze oppas aan huis is zowel op vaste basis als op flexibele basis inzetbaar. Onze Nachtegalen helpen uw kind met huiswerk, doen spelletjes en brengen de kids bijvoorbeeld naar voetbal, dans- of muziekles en naar vriendjes. Ook voor de allerkleinsten (0 t/m 1 jaar) hebben wij een geschikte nanny aan huis. Het verschonen en voeden van uw baby kunt u met een gerust hart aan onze nanny’s overlaten. Indien gewenst draaien we een wasje en koken we een gezonde maaltijd aan het einde van de dag. Dat is toch fijn thuiskomen?

Zin om binnenkort een avondje op stap te gaan zonder de kids? Dat kan! Bekijk onze oppasservice voor in de nacht. Doordeweeks én in het weekend.

Een compleet weekendje vrij

Het weekend leent zich uitstekend voor een uitje met het hele gezin. Maar soms bent u als ouder wel toe aan een andere activiteit dan de speeltuin of dierentuin. Wat dacht u van een romantische citytrip of een weekendje uitwaaien op Texel met uw partner? Onze weekendoppas biedt uitkomst voor ouders die graag een weekend weg willen zonder kinderen. Zij ontfermt zich in dat geval dag en nacht (vrijdagavond 19:00 tot zondagavond 19:00) over uw kind(eren). Plan een intakegesprek in en wij zorgen voor de beste match met één van onze Nachtegalen.

Wat kost een nanny aan huis?

In veel gevallen is een nanny aan huis voordeliger dan de kinderopvang. Dit geldt vooral voor gezinnen met twee kinderen of meer. De uurtarieven van onze Nachtegalen variëren tussen de €11 en €15. Voor broertjes en zusjes wordt een kleine toeslag berekend. De exacte prijzen voor een nanny aan huis vindt u op onze tarievenpagina.

Betrouwbare oppas gezocht aan huis overdag

Plan direct een intake in

Wij maken het (nieuwe) ouders graag een stukje makkelijker. Benieuwd geworden naar wat De Nachtegaal voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen. Wie weet tot snel!

Intake plannen