Oppas mee op vakantie

Wilt u zorgeloos genieten en lekker op het strand blijven liggen tijdens het middagdutje van uw kindje? Dat kan! De meiden van de Nachtegaal gaan graag met u mee op vakantie. Dit betekent dat u s’avonds lekker kunt natafelen en s’ochtends heerlijk uit kunt slapen. Alles rondom de kinderen wordt geregeld!

Tijd voor het gezin én leuke uitstapjes samen

De vakantie is de uitgelezen tijd voor quality time met het hele gezin. Samen verkoeling zoeken in het zwembad en met de kinderen een balletje slaan op de midgetgolfbaan. Het zijn allemaal leuke en zeer waardevolle momenten. Toch vinden veel ouders het fijn als zij tijdens de vakantie ook een momentje voor zichzelf of elkaar hebben. Gewoon om even écht tot rust te komen of juist om een activiteit te doen zonder dat de kinderen om aandacht schreeuwen. Met een vakantienanny van De Nachtegaal kunt u uw aandacht evenwichtig verdelen en het maximale uit uw welverdiende vakantie halen.

oppas mee op vakantie

Een oppas meenemen op vakantie geeft u de vrijheid om een dagje cultuur te snuiven, een wijnproeverij te bezoeken of om samen s’ avonds op stap te gaan. De oppas neemt een deel van de zorg voor de kinderen uit handen op juist die momenten wanneer u daar behoefte aan heeft. Ziet u zo’n relaxte vakantie wel zitten? Onze Nachtegalen gaan graag met uw gezin op reis!

De taken van de vakantienanny

De vakantie oppas van De Nachtegaal reist mee naar uw vakantiebestemming. Of u nu een luxe strandvakantie in Griekenland gepland heeft of op wintersport gaat. De belangrijkste taak van de vakantienanny is om de kinderen een toptijd te bezorgen en leuke activiteiten met hen te ondernemen. Indien gewenst verzorgen zij ook het ontbijt of lunch voor het hele gezin. Op deze manier hoeft u alleen maar te genieten!

Daarom De Nachtegaal:

 • Affiniteit met baby’s en kinderen (tot 15 jaar);
 • Sprankelende & betrouwbare nanny’s;
 • Altijd een persoonlijk intakegesprek.

  We zullen van te voren met elkaar bespreken hoe jullie perfecte vakantie eruit ziet. Aan de hand daarvan wordt uw gezin met een vakantie oppas gekoppeld. Bekijk hier ons hele team. Tijdens het intakegesprek zullen we uw wensen bespreken en een prijsopgave maken.

  Plan direct een intake in

  Wij maken het (nieuwe) ouders graag een stukje makkelijker. Benieuwd geworden naar wat De Nachtegaal voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen. Wie weet tot snel!

  Intake plannen