Huishoudelijke hulp Amsterdam

Onze dagen zijn zo volgepland, dat er weinig tijd overblijft voor ontspanning. Niet alle taken kunnen we aan iemand anders uitbesteden (om fit te blijven moeten we helaas écht zelf sporten), maar het huishouden? Dát kunt u prima aan een werkster overlaten. Bij De Nachtegaal vindt u snel een betrouwbare huishoudelijke hulp in Amsterdam.

Verruil het huishouden voor leuke uitstapjes

Stelt u zich eens voor hoeveel tijd u zou overhouden indien u alle schoonmaakklusjes uit handen zou geven. Na een dag hard werken en de kinderen uit school halen, kunt u direct op de bank neerploffen. De was is netjes opgevouwen, de vloer glimt én de stapel afwas is verdwenen. Hoe fijn is dat?

Met een schoonmaker aan huis kunt u uw vrije tijd aan leukere dingen besteden dan het huishouden. De volle agenda wordt zo al gauw een stuk overzichtelijker. De huishoudelijke hulp in uw woning in Amsterdam neemt allerlei schoonmaakklussen in en om het huis van u over. Ondertussen kunt u uitgebreid winkelen in de Negen Straatjes, een terrasje pakken in De Pijp of met de kinderen olifanten spotten in Artis. Het wegvallen van het dagelijkse of meer grondige schoonmaakwerk biedt eindeloos veel mogelijkheden!

Naast huishoudelijke hulp in Amsterdam biedt De Nachtegaal ook een oppasservice aan voor (nieuwe) ouders. Ideaal als u een nachtje door wilt slapen of overdag handen tekort komt.

Een goede schoonmaakhulp in Amsterdam

De Nachtegaal helpt u aan een goede schoonmaker in Amsterdam die zorgt dat u thuiskomt in een schoon en opgeruimd huis. Wij houden rekening met uw wensen en regelen een huishoudelijke hulp die bij u past. Bij schoonmaak op periodieke basis bent u verzekerd van een vaste poetshulp. Zo krijgt u niet elke week te maken met een nieuw gezicht. Vooral voor jonge gezinnen kan deze regelmaat prettig zijn. Bij De Nachtegaal vindt u snel en eenvoudig een huishoudelijke hulp bij u in de buurt: of u nu in Amsterdam-Zuidoost woont of in Noord.

De Nachtegaal: betrouwbaar & betrokken

Alle huishoudelijke hulpen zijn vast in dienst bij De Nachtegaal. Dit heeft als voordeel dat wij iedereen persoonlijk kennen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat er altijd een betrouwbare, enthousiaste poetsfanaat bij u voor de deur staat. Uiteraard met de nodige kennis van schoonmaakmiddelen en slimme schoonmaaktrucjes uit grootmoeders tijd. Deze zekerheid heeft u niet wanneer u kiest uit duizenden poetshulpen op een online platform.

Onze huishoudelijke hulpen zijn zeer betrokken en beschikken over uitstekende sociale vaardigheden. Zij houden van een gezellig praatje tussendoor als u zelf ook thuis bent. Liever een schoonmaker over de vloer als u afwezig bent? Dan gaat De Nachtegaal gewoon zelfstandig aan de slag.

Ontdek het gemak van onze schoonmaakservice

U kunt uw huishouden met een gerust hart aan ons overdragen. Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen. De Nachtegaal koppelt u graag aan één van onze huishoudelijke hulpen in Amsterdam.

Neem contact op