Huishoudelijke hulp Den Haag

De oppassers van De Nachtegaal ontfermen zich over de kinderen en helpen een handje mee in het huishouden. Onze ervaring is dat ouders van een jong of groot gezin vaak behoefte hebben aan méér hulp met de huishoudelijke taken. Om die reden hebben we ook Nachtegalen in dienst die enthousiast worden van streeploze ramen en poetsdoeken. Bij De Nachtegaal vindt u snel een betrouwbare huishoudelijke hulp in Den Haag.

Huishouden op rolletjes

Met een drukke baan en een gezin zijn er altijd wel huishoudelijke taken waar u simpelweg niet aan toe komt. Want waar haalt u ‘s avonds als de kinderen op bed liggen de tijd of energie vandaan voor een poetsbeurt van de badkamer? Grote schoonmaakklussen of het strijkwerk worden hierdoor vaak vooruit geschoven. Het geheim van een gesmeerd huishouden is goede organisatie én extra hulp van buitenaf. Een schoonmaakhulp zorgt dat ook mensen met een druk schema kunnen thuiskomen in een schoon huis. De huishoudelijke hulp in Den Haag van De Nachtegaal neemt u de vervelende of tijdrovende schoonmaakklusjes graag uit handen.

Bij de Nachtegaal vindt u niet alleen een betrouwbare oppas, maar ook iemand die zich volledig toelegt op de huishoudelijke taken.

Meer tijd voor het gezin

Hulp in de huishouding is het beste cadeau dat u uzelf kunt geven. De schoonmaakhulpen van De Nachtegaal draaien een wasje, maken de kamers stofvrij en dweilen de vloeren. Dit geeft u de ruimte om meer tijd met het gezin door te brengen. Gewoon met een gezellig bordspelletje thuis of plan een leuke familytrip, bijvoorbeeld naar een pretpark of Madurodam. In de regio Den Haag zijn genoeg leuke familie-activiteiten denkbaar!

Een goede schoonmaakhulp in Den Haag

De Nachtegaal helpt u aan een goede schoonmaker in Den Haag die zorgt dat u thuiskomt in een fris en schoon huis. Wij houden rekening met uw wensen en regelen een huishoudelijke hulp die bij u past. Wanneer u een schoonmaakhulp met regelmaat wil inschakelen, krijgt u een vaste poetshulp toegewezen. Een vertrouwd gezicht die uw woning helemaal spic en span maakt, dat geeft een prettig gevoel! Bij De Nachtegaal vindt u snel en eenvoudig een huishoudelijke hulp bij u in de buurt: of u nu in het Zeeheldenkwartier woont of in Scheveningen.

Ontdek het gemak van onze schoonmaakservice

U kunt uw huishouden met een gerust hart aan ons overdragen. Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen. De Nachtegaal koppelt u graag aan één van onze huishoudelijke hulpen in Den Haag.

Neen contact op