Huishoudelijke hulp Leiden

Als we de online platformen en prikborden in de supermarkt moeten geloven, is het aanbod van schoonmaakhulpen zeer groot. Toch is het vinden van de ideale hulp in de huishouding een lastige opgave. De garantie dat iemand écht betrouwbaar is, ontbreekt óf er is niemand in uw eigen buurt beschikbaar. Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor De Nachtegaal. Bij ons vindt u snel een betrouwbare huishoudelijke hulp in Leiden.

Meer vrije tijd met een schoonmaakster in Leiden

Staat uw drukke schema quality time met uw partner, vriend(inn)en of het gezin in de weg? Dan is hulp in de huishouding een perfecte oplossing. U haalt de bezem door uw volle agenda, de schoonmaakster haalt de plumeau door uw huis. Onze huishoudelijke hulp in uw woning in Leiden neemt allerlei schoonmaakklussen in en om het huis van u over. Ondertussen kunt u varen door de prachtige Leidse grachten, shoppen in de Breestraat of bezoek één van de vele musea bezoeken die de stad rijk is. Het wegvallen van het dagelijkse of meer grondige schoonmaakwerk biedt eindeloos veel mogelijkheden!

De Nachtegaal: betrouwheid & vastigheid

Alle huishoudelijke hulpen zijn vast in dienst bij De Nachtegaal. Hierdoor weten wij precies wie wij naar onze schoonmaakadresjes in Leiden sturen. Wij selecteren onze huishoudelijke hulp op een combinatie van betrouwbaarheid, sociale vaardigheden en passie voor het werk. Ook een hands-on mentaliteit en kennis van hygiënemaatregelen ziet De Nachtegaal als must-haves voor onze schoonmakers. U kunt er daarom zeker van zijn dat er altijd een betrouwbare, enthousiaste poetsfanaat bij u voor de deur staat.

Ons motto is om het (nieuwe) ouders een beetje gemakkelijker te maken. Daar hoort ook een zekere regelmaat bij. Bij schoonmaak op periodieke basis bent u verzekerd van een vaste poetshulp. Dit heeft als voordeel dat de schoonmaker precies weet waar de benodigde schoonmaakspullen in uw woning staan en wat uw wensen zijn. Een vertrouwd gezicht die alle hoekjes in uw woning stofvrij maakt en en uw was doet. Dat is wel zo prettig!

Wat kost huishoudelijke hulp via De Nachtegaal?

Men zegt wel eens dat een goede schoonmaakhulp goud waard is. Maar voor een huishoudelijke hulp in Leiden hoeft u bij De Nachtegaal echt niet diep in de buidel te tasten. Wij hanteren een tarief van €17,50 per uur. Indien u een kinderoppas van De Nachtegaal licht huishoudelijk werk wilt laten uitvoeren, betaalt u een kleine toeslag. In dit geval staat de zorg voor uw kroost op de eerste plek. Een compleet prijzenoverzicht vindt u onze tarievenpagina.

Ontdek het gemak van onze schoonmaakservice

U kunt uw huishouden met een gerust hart aan ons overdragen. Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen. De Nachtegaal koppelt u graag aan één van onze huishoudelijke hulpen in Leiden.

Neem contact op