De Nachtegalen

Dag allemaal! Mijn naam is Wies, ik ben 21 jaar oud en kom uit Den Haag. Ik woon sinds 2,5 jaar in Leiden waar ik in mijn derde jaar van de studie rechten zit. Ik pas al op sinds ik 15 ben, zowel overdag als in de avond en in alle leeftijden! Dus ik kan voor zowel baby’s zorgen als oudere kindjes. Vroeger heb ik veel gehockeyd en ik onderneem graag veel activiteiten om de dag te vullen. Hopelijk tot snel.
Veel liefs,Wies

Nachtegaal

Wies

Lieve ouders,

Mijn naam is Umi de Haas. Ik ben 21 jaar oud en woon sinds 3 jaar in leiden. zelf ben ik opgegroeid in Den Haag met mijn ouders en twee oudere zussen. Momenteel studeer ik commerciële economie in Leiden. In mijn vrije tijd vind ik het heel erg leuk om op te passen en bezig te zijn met kinderen. Dit doe ik al sinds ik jongs af aan. ik heb ervaring met oppassen op jong (babys) en (pubers) oud. Ik vind het leuk om voor te lezen, mee te knutselen met de kinderen en lekker buiten te spelen samen. Ook helpen met huiswerk is geen probleem, alles is mogelijk.
Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Liefs, Umi de Haas

Nachtegaal

Umi

Goeiedag! Mijn naam is Juliette Boer, 16 jaar oud en kom uit Sassenheim.

Dit jaar ben ik begonnen aan de studie Management Horeca in Den Haag.

Lees meer...

Nachtegaal

Juliette

Tosca

Dag! Ik ben Tosca. Bedenker en oprichter van De Nachtegaal.

Uit mijn passie voor opvoeden en zwangerschappen is dit idee ontstaan, maar vooral uit liefde voor slaap.

Lees meer...

Nachtegaal

Tosca

Rosa

Hallo! Mijn naam is Rosa en ik ben 20 jaar oud. Vanaf jongs af aan ben ik goed met kinderen en oppassen doe ik dus al heel lang, heel graag.

Lees meer...

Nachtegaal

Rosa

Ik ben Sarah, 22 jaar! In mijn dagelijks leven ben ik, naast studeren, erg actief met werken, vrienden en familie: Ik vind het dus fijn om actief bezig te zijn.

Lees meer...

Nachtegaal

Sarah

Harum minima non

Mijn naam is Emma de Boer en ik ben eenentwintig jaar oud. Ik ben geboren en opgegroeid in Dordrecht.

Lees meer...

Nachtegaal

Emma

Mijn naam is Julia, ik ben 20 jaar en woon in Den Haag. Op dit moment studeer ik Biologie aan de Universiteit Leiden. Ik ben net als mijn oudere zus Emma (ook werkzaam bij de Nachtegaal) opgegroeid in Dordrecht. 

Lees meer...


Nachtegaal

Julia

Mijn naam is Emma Jimenez en ik ben twintig jaar oud. Ik ben op veel verschillende plekken opgegroeid omdat mijn ouders expats waren. Zo ben ik in Schotland geboren en na twee maanden verhuisd naar China. Ik ben ook meertalig opgevoed en spreek daarom vloeiend Engels en Frans.

Lees meer...

Nachtegaal

Emma

Mijn naam is Marit en ik ben 19 jaar oud. Ik ben geboren in Haarlem maar woon sinds kort in Leiden.

lees meer...

Nachtegaal

Marit

Hi ik ben Veerle, 19 jaar oud en ik kom uit Hilversum. Dit jaar ben ik begonnen met de studie rechtsgeleerdheid in Leiden.

lees meer...

Nachtegaal

Veerle

Kennismaking

Bent u op zoek naar een oppas en wilt u graag even kennismaken met mij? U kunt mij bellen op 06-11103038 of het contactformulier invullen.

Contact