Een oppas in Den Haag voor overdag & 's nachts

Plan een intake

Een betrouwbare oppas in Den Haag

Bij u als ouder staat uw kind natuurlijk op nummer één. Dat betekent echter niet dat ouders zich volledig moeten wegcijferen. Integendeel; een goed uitgeruste ouder die lekker in zijn vel zit, is een veel leukere mama of papa! Zoekt u een betrouwbare oppas in Den Haag om even op adem te komen? De Nachtegaal ontfermt zich met liefde over uw kind(eren). 

Overdag uw handen vrij

Onze nanny’s in Den Haag dragen zorg voor uw kind(eren) als u aan het werk bent of andere plannen heeft waarvoor u de deur uit moet. De Nachtegaal kan u overdag, óók in het weekend, volledig ontzorgen zodat u de vrijheid heeft om er op uit te gaan. Wat te denken van een fijne wandeling op het strand van Scheveningen. Of struin langs de boetiekjes aan de Denneweg en eindig met een uitgebreide lunch bij een van dé lunch hot spots zoals Walter Benedict (aanrader!). Onze oppas in Den Haag haalt de kinderen van school, brengt hen naar sport- of muziekles en zorgt dat u ‘s avonds thuiskomt in een opgeruimd huis. Hoe fijn is dat?

Daarom De Nachtegaal:

  • Een oppas in Den Haag voor overdag, ‘s nachts én in het weekend;
  • Affiniteit met baby’s en kinderen (tot 15 jaar);
  • Sprankelende & betrouwbare nanny’s;
  • Altijd een persoonlijk intakegesprek.

Een vaste oppas voor uw kind(eren)

Het kan prettig zijn om op vaste momenten een nanny in huis te hebben. Bijvoorbeeld elke woensdagmiddag of zaterdagavond zodat u bijvoorbeeld een wekelijks filmavondje in kunt plannen met vriend(inn)en. Zoekt u een nanny in Den Haag voor een aantal vaste dagen in de week? Dan koppelt De Nachtegaal u graag aan één van onze zorgzame Nachtegalen. Een vaste oppas aan huis zorgt voor stabiliteit en rust doordat de kinderen niet steeds aan een nieuw gezicht hoeven wennen.

Onze nanny’s in Den Haag

Bij De Nachtegaal werken we met zorgvuldig uitgekozen, enthousiaste nanny’s met een passie voor oppaswerk. Nachtegaal oprichter Tosca selecteert alle nanny’s zelf en zorgt voor een perfecte match tussen de oppas en het gezin. Onze Nachtegalen zijn hoogopgeleid en hebben ruime ervaring met oppassen op kinderen van 0 t/m 15 jaar oud. Tevens krijgen zij een EHBO-cursus en zijn onze nanny’s in het bezit van een VOG. Meet our team!

Oppas gezocht in Den Haag? Bij De Nachtegaal bent u aan het juiste adres!

Plan direct een intake in

Wij maken het (nieuwe) ouders graag een stukje makkelijker. Benieuwd geworden naar wat De Nachtegaal voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen. Wie weet tot snel!

Intake plannen