Een oppas in Leiden voor overdag & 's nachts

Plan een intake

Een betrouwbare oppas in Leiden

We zijn allemaal wel eens toe aan wat tijd voor onszelf of met uw partner. Voor gezinnen met jonge kinderen wil zo’n kostbaar me-time momentje of quality time met elkaar er nog wel eens bij inschieten. Al helemaal indien u zorg draagt voor een pasgeboren baby. Zoekt u een oppas in Leiden om even op adem te komen? Oppasservice De Nachtegaal staat ook in Leiden voor u klaar. Of u nu een vaste kinderoppas aan huis zoekt of juist behoefte heeft aan flexibiliteit. Het team van De Nachtegaal kijkt er naar uit om (nieuwe) ouders een steuntje in de rug te bieden!

Daarom De Nachtegaal:

  • Een oppas in Leiden voor overdag, ‘s nachts én in het weekend;
  • Affiniteit met baby’s en kinderen (tot 15 jaar);
  • Sprankelende & betrouwbare nanny’s;
  • Altijd een persoonlijk intakegesprek.

Een welverdiend nachtje rust (óf op stap)

Zoekt u een kinderoppas in Leiden voor in de nacht? Onze Nachtegalen schieten u graag te hulp! Zo kunt u genieten van een welverdiende nachtrust. Wij van De Nachtegaal weten als geen ander hoe belangrijk slaap is en hoeveel verschil dat ene nachtje doorslapen kan maken. De volgende dag heeft u weer voldoende energie om leuke activiteiten te ondernemen met de kids en er écht voor hen te zijn. En welk kind wordt er nu niet vrolijk van een frisse, energieke mama of papa? 

U kunt de vrije avond natuurlijk ook gebruiken voor een gezellig avondje uit met uw partner of vriend(inn)en. Oppasservice De Nachtegaal ontfermt zich over uw kleintje terwijl u van het bruisende nachtleven in Leiden proeft. Doe een drankje in dat ene leuke cafeetje dat al een poos op uw lijstje staat, ga naar het theater of pak samen een filmpje in de bioscoop. Ontspan en geniet; onze ‘nacht nanny’ in Leiden zorgt dat uw kind(eren) niets te kort komt/komen.

Onze nanny’s in Leiden

Bij De Nachtegaal werken we met zorgvuldig uitgekozen, enthousiaste nanny’s met een passie voor oppaswerk. Nachtegaal oprichter Tosca selecteert alle nanny’s zelf en zorgt voor een perfecte match tussen de oppas en het gezin. Onze Nachtegalen hebben ruime ervaring met oppassen op kinderen van 0 t/m 15 jaar oud, beschikken over een VOG en hebben een EHBO-cursus gevolgd. Meet our team!

Oppas gezocht in Leiden? Bij De Nachtegaal bent u aan het juiste adres!

Plan direct een intake in

Wij maken het (nieuwe) ouders graag een stukje makkelijker. Benieuwd geworden naar wat De Nachtegaal voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen. Wie weet tot snel!

Intake plannen