Een oppas in 't Gooi voor overdag & 's nachts

Plan een intake

Een betrouwbare oppas in ‘t Gooi

Heeft u een kinderoppas in ‘t Gooi nodig? Oppasservice De Nachtegaal heeft altijd een betrouwbare en liefdevolle oppas in de buurt beschikbaar. Zowel ‘s avonds als overdag. Wij maken het (nieuwe) ouders graag een stukje gemakkelijker. Onze Nachtegalen hebben al vele ouders in Hilversum, Bussum en Naarden geholpen aan een rijker sociaal leven, minder stress en meer happy moments.

Meer balans in sociaal leven en gezinsleven

Bij veel ouders van een jong gezin staat het sociale leven op een laag pitje. Spontaan afspreken met vriend(inn)en zit er vrijwel niet meer in door de overvolle agenda. Voor u het weet heeft u uw beste vriend(in) alweer een maand niet gezien. Tijd voor het gezin is natuurlijk belangrijk, maar dit geldt ook zeker voor sociale contacten. Quality time met vriend(inn)en maakt ons gelukkig en is daarom onmisbaar.

Met een oppas aan huis van De Nachtegaal is het eenvoudiger om een gaatje in uw agenda te vinden voor een uitje zónder de kinderen. Een kinderoppas kan de kids uit school halen, naar sportclubjes brengen en hen vermaken met knutselprojecten. Zo kunt u op koffiedate met vriend(inn)en bij Blushing Blaricum, samen shoppen in de Spiegelstraat Bussum of de nieuwe menukaart uitproberen van uw favoriete restaurantje. Dankzij onze oppas in ‘t Gooi kunt u altijd met een gerust hart de deur achter u dicht doen.

Daarom De Nachtegaal:

  • Een oppas in Het Gooi voor overdag, ‘s nachts én in het weekend;
  • Affiniteit met baby’s en kinderen (tot 15 jaar);
  • Sprankelende & betrouwbare nanny’s;
  • Altijd een persoonlijk intakegesprek.

Een helpende hand in het huishouden

Voor een kleine toeslag voert onze oppas in ‘t Gooi ook licht huiselijk werk uit. Naast de zorg voor de kinderen draaien zij een wasje en wordt de afwas gedaan. Zo komt u ‘s avonds thuis is een opgeruimd huis en houdt u nog wat tijd over voor ontspanning of om iets leuks te doen met de kinderen. Behoefte aan iemand die zich volledig op huishoudelijke klusjes richt? De Nachtegaal biedt ook schoonmaakhulp aan!

Onze nanny’s in Het Gooi

Bij De Nachtegaal werken we met zorgvuldig uitgekozen, enthousiaste nanny’s met een passie voor oppaswerk. Nachtegaal oprichter Tosca selecteert alle nanny’s zelf en zorgt voor een perfecte match tussen de oppas en het gezin. Onze Nachtegalen hebben ruime ervaring met oppassen op kinderen van 0 t/m 15 jaar oud, beschikken over een VOG en hebben een EHBO-cursus gevolgd. Meet our team!

Oppas gezocht in Het Gooi? Bij De Nachtegaal bent u aan het juiste adres!

Plan direct een intake in

Wij maken het (nieuwe) ouders graag een stukje makkelijker. Benieuwd geworden naar wat De Nachtegaal voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen. Wie weet tot snel!

Intake plannen